OVER ONS

FOTOKAMPEN is een idee van Remy Steller, met zij reportages wil hij met deze website veranderende en onbekende plekken in de stad Kampen laten zien. Reportages die door het verstrijken van de tijd een uniek beeld geven van die plek.
Een goed voorbeeld zijn de nieuwe wijken Stationskwartier en Reeve die uitgebreid fotografisch gevolgd zijn en nu al bijzondere reportages zijn. De afbraak van panden die jarenlang beeldbepalend waren in de binnenstad zijn een dankbaar onderwerp om nog eens te fotograferen voordat het niet meer kan. Maar ook binnen de hoeveelheid monumenten die Kampen heeft is zijn ontdekkingsreis nog lang niet voltooid.
Het vastleggen van details is hierbij belangrijker dan het maken van de perfecte foto.
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Voor sommige locaties waren er te weinig opnamen voor een reportage, om deze te kunnen laten zien is de pagina Bezienswaardigheden ontstaan welke is uitgegroeid tot een overzicht van de belangrijkste monumenten in Kampen. Het is nog wel de bedoeling om bij enkele instanties/monumenten interieurfoto’s te maken.
KAMPER WEBSITES
Tot slot een pagina met Links/Kamper Websites die voor de bezoeker en geïnteresseerde van Kampen interessant kunnen zijn.

GALERIE FOTOKAMPEN